"Ik had dus binnen 2 jaar ‘mijn eigen kantoor’."

Heel veel bedrijven zeggen dat er doorgroeimogelijkheden zijn.

5 jaar geleden viel mijn oog op de vacature waarin gezocht werd naar een ‘Sales Representative’. De grootste trigger voor mij in de vacature was de term ‘direct sales’. Bestaat dat? Kan dat? Het antwoord weet ik ondertussen: ja! 

Na een korte maar krachtige sollicitatieperiode werd ik aangenomen en op mijn tweede werkdag deed ik mijn eerste sales!

Uiteraard onder begeleiding van een trainer, want dat is waar LMS veel in investeert. Training, begeleiding, coaching en retraining. Het wiel is bij LMS al uitgevonden, het is aan jou om zo snel mogelijk de aangereikte tools en methoden eigen te maken en toe te passen. Met heel veel plezier ging ik iedere dag op pad om klanten te ontmoeten en iets voor hen te kunnen betekenen. Mijn plezier en enthousiasme leverden veel sales op en zodoende werd ik in mijn zevende week benoemd tot Senior Sales Representative.

Heel veel bedrijven zeggen dat er doorgroeimogelijkheden zijn, maar bij LMS bepaal je ook echt zelf tot waar je wilt groeien. Al op mijn vierde werkdag vroeg een collega wat ik na deze functie wilde gaan doen. Ik was verbaasd, maar begrijp nu dat je nooit moet wachten om een volgende stap te willen maken. Uiteraard moet jij zelf dit willen! Driekwart jaar later was ik Assistent Sales Manager en na nog een half jaar was ik Sales Manager van regiokantoor Rosmalen. Ik had dus binnen 2 jaar ‘mijn eigen kantoor’. Ik geef nu leiding aan collega’s in functies die ik zelf ook heb bekleed en ik weet dus precies wat zijn in hun werkzaamheden meemaken en waaraan zij moeten voldoen. Zo kun je hen optimaal ondersteunen en helpen in hun eigen ontwikkeling.

Ik heb het nog steeds uitstekend naar mijn zin bij LMS. Op naar nog zo’n mooie periode!

Paul

Sales Manager
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl