"Feitelijk is LMS een organisatie van mensen die zich de ondernemer voelen van hun werk."

Opdrachtgevers geven aan dat we betrouwbaar zijn, kwaliteit leveren en goed presteren.

Toen ik in 2005 bij LMS kwam werken waren we nog een klein bedrijf met één verkooplocatie. Een klein bedrijf maar wel een bedrijf met grote doelstellingen. Door de jaren heen hebben we enorm veel meegemaakt. Met vallen en opstaan zijn we groot geworden zal ik maar zeggen.

Inmiddels zijn we een stabiel bedrijf met een zeer goede naam in de markt maar zijn we nog lang niet uitgegroeid. Van opdrachtgevers krijg ik te horen dat wij betrouwbaar zijn, kwaliteit leveren en goed presteren. Allemaal eigenschappen van een bedrijf dat hier voor de lange termijn is.

Wat mij altijd enorm heeft geïnspireerd, is dat LMS zich vanaf het begin heeft vastgehouden aan het feit dat we mensen de ruimte geven om zich persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Feitelijk is LMS een organisatie van mensen die zich de ondernemer voelen van hun werk. Denkt iemand aan het belang van het bedrijf? Levert iemand meer dan wat van hem/haar gevraagd wordt? Denkt iemand aan win-win? Is de persoon leergierig? Bezit je deze punten, dan kan het niet anders dan dat je stappen kunt maken in de juiste richting.

Niels

Commercieel Directeur
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl