"Ik heb er hard voor moeten knokken maar ik deed dat met enorm veel plezier."

Een titel kun je kwijtraken, vaardigheden nooit!

Ik ben 2 jaar in dienst bij LMS. Ik vergeet nooit meer mijn observatiedag, wat hebben wij toen gelachen zeg. De week daarop kon ik starten. Mijn trainingsweek werd verzorgd door Marcel Floris, hij is inmiddels 6 jaren in dienst en ik heb veel geleerd van hem. Ik zal het warme bad waarin ik terecht kwam nooit meer vergeten. 

Mijn leidinggevende vond de systemen heel erg belangrijk en ik had er helemaal niets mee.

Ik wilde gewoon lekker op pad om mijn ding te gaan doen. Dus na de eerste 8 weken had ik nog steeds niets opgestoken van de systemen. Vervolgens ben ik ook na die 8 weken iedere dag naar kantoor gekomen. Er was toch een bepaalde interesse gewekt die mij deed besluiten om echt met de systemen te werken. In die 2 jaren kwam ik vrijwel elke dag naar kantoor. Het was een structuur waaraan ik gewend was geraakt.

Inmiddels ben ik Sales Manager i.o. in de locatie Geleen. Het is maar een titel. Belangrijker vind ik de vaardigheden die ik heb mogen ontwikkelen. Een titel kun je kwijtraken. Vaardigheden nooit! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mij zo heb mogen ontwikkelen.

Alles waar het bedrijf voor staat is uitgekomen. Ik heb er hard voor moeten knokken maar ik deed dat met enorm veel plezier. Het trainen van collega’s is mijn ding. Heerlijk om mijn opgedane kennis te mogen doorgeven. Ik zal mij ook blijven ontwikkelen. Stilstaan is immers achteruitgang.

Kantoor Geleen is een heel bijzonder team. Dagelijks werk ik samen met hele fijne collega’s. Ze zijn mij dierbaar. Wij doen heel veel leuke dingen samen, de uitstapjes zijn geweldig. Het is in één woord een TOP-team.

Michel

Sales Manager i.o.
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl