"Dus als je de uitkomst wilt veranderen moet óf de aanpak veranderen óf het proces ernaartoe."

Ik geef het nu door aan de nieuwe generatie lms-ers.

Met veel plezier werk ik momenteel al 7 jaar bij LMS. Al snel had ik door hoe LMS werkt en waar het bedrijf voor staat. Zelfredzaamheid en ontwikkeling (CANEI ). Dit boeit mij nog steeds elke dag. En ik kan je zeggen dat het me een mooier persoon heeft gemaakt tot op heden.

Verkoper zijn, is namelijk een uitdagend beroep. Maar ook het managen van collega’s. Mensen handelen namelijk vaak onbewust.

Totdat je ze bewust maakt, ze gaan leren en het vervolgens bewust goed toepassen. Of het nou om potentiele klanten gaat of collega’s, het bewust maken van deze personen om ze verder te helpen is niet alleen uitdagend maar ook erg leuk. Door de jaren heen heb ik alleen maar meer mensenkennis en zelfkennis gekregen. Je blijft leren.

Het managen van sales is daarnaast een uitdaging omdat je grenzen moet verleggen en moet blijven zoeken naar oplossingen om de resultaten van jezelf en anderen alsmaar te verbeteren. Kennis is hierbij iets noodzakelijks. Kennis is macht. Dit is waar ik LMS in heb gevonden. Zij bieden veel kennis op een breed vlak aan trainingen.

Eén van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is dat je elke keer wel hetzelfde kunt blijven doen en een andere uitkomst verwachten, maar dat dit nooit gaat werken. De uitkomst blijft hetzelfde. Dus als je de uitkomst wilt veranderen moet óf de aanpak veranderen óf het proces ernaartoe. Dit ben ik tot de dag van vandaag nog steeds aan het verbeteren.

Het geluk en de mogelijkheid tot groei, die ik bij LMS heb gekregen, mag ik nu ook doorgeven aan een nieuwe generatie. Elke dag kunnen zij mij te allen tijde bellen of aanspreken als ze iets willen weten en in de praktijk ben ik ze vaak al voor, door hulp aan te bieden zonder dat het gevraagd wordt. Ik vraag onze nieuwe generatie daarom ook altijd; “Ga jij de uitdaging met jezelf ook aan?

Marcel

Sales Manager
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl