Mijn leidinggevende capaciteiten worden hierin sterk ontwikkeld doordat ik een eigen project ben gestart en alles van A tot Z zelf heb uitgevoerd.

De doelstelling is het vergroten van de zelfredzaamheid.

Ik ben sinds 2014 werkzaam voor de stichting van LMS; Stichting LMStandard Supports. LMS vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en om iedereen een kans te bieden op een betere toekomst.

De doelstelling van de stichting is het vergroten van de zelfredzaamheid van zoveel mogelijk kinderen, ‘kans-arme’ jongeren en vrouwen.

In mijn functie als projectmanager goede doelen krijg ik alle vrijheid om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vaardigheden. Ik heb kaders waarbinnen ik moet werken, die worden gecontroleerd door het bestuur en de raad van toezicht, maar binnen dat kader heb ik alle ruimte om mijn eigen creativiteit de vrije loop te laten.
Zo ben ik momenteel werkzaam in Suriname om hier een aantal projecten te ondersteunen en nieuwe projecten op te starten. Mijn leidinggevende capaciteiten worden hierin sterk ontwikkeld doordat ik een eigen project ben gestart en alles van A tot Z zelf heb uitgevoerd. Via de mail heb ik goed contact met het bestuur, wat erg prettig werkt.

Ook in Malawi zijn twee vrijwilligers namens de stichting aan het werk. Het is aan mij de taak om contact te houden over de vorderingen van de projecten daar. Ook het verloop van alle andere projecten waaraan wij bijdragen houd ik in de gaten.

Geen dag is hetzelfde en geen glimlach is mooier dan die van iemand die een kans op een beter leven met twee handen aangrijpt

Leonie

Projectmanager Goede doelen
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl