Heel blij ben ik ook met de kans die mij gegeven is de overgang van ‘Sales’ naar ‘Marketing & Communicatie’ te maken, waar toch mijn passie en studie-achtergrond ligt.

Ik heb altijd gezegd dat ik in mijn eerste jaren op de arbeidsmarkt niet langer dan 5 jaar bij een bedrijf zou blijven.

Met als doel te blijven groeien door nieuwe ervaringen op te doen en te blijven leren. Ondertussen zit ik hier al 7,5 jaar, sinds 2010, en leer ik nog steeds! Hoe dat kan? LMS schakelt snel, past zich aan op de huidige markt en is continu bezig met het verbeteren en opstarten van projecten. Dat maakt mijn werk als projectmanager Marketing & Communicatie heel divers, afwisselend en uitdagend.

Van alle mooie, leerzame dingen die ik heb meegemaakt in deze 7,5 jaar springen een aantal zaken er toch uit voor mij.

Ik zal nooit vergeten hoeveel ik in mijn eerste 1,5 jaar bij LMS geleerd heb als direct sales verkoper. Ik had ‘al’ 5 jaar verkoopervaring maar je leert bij LMS ECHT hoe het werkt, en snel ook! Daar heb ik de rest van mijn leven profijt van, doordat ‘succesvol verkopen’ in veel facetten van het leven zinvol is maar ook door de opgedane mensenkennis.

Heel blij ben ik ook met de kans die mij gegeven is de overgang van ‘Sales’ naar ‘Marketing & Communicatie’ te maken, waar toch mijn passie en studie-achtergrond ligt.

Ik zal ook nooit vergeten hoe ik met hobbels, op zakelijk of persoonlijk gebied (dat laatste is heel bijzonder), terecht kon en kan bij Steven, onze directeur. Wat een wijze, uitzonderlijke man, iemand die je de rest van je leven bijblijft.

Last but not least, wat een gezellige momenten staan er in mijn herinneringen met interessante, leuke collega’s op bedrijfsfeestjes, vrijdagmiddagborrels, kerstfeesten en zelfs een trip naar Barcelona.

LMS, bedankt, ik hoop dat ik nog een hele tijd van je mag genieten en leren!

Karin

Projectmanager Marketing & Communicatie
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl