Wat ik ook echt als iets heel moois ervaar is de diversiteit van mensen met wie je te maken hebt. Geen dag is hetzelfde.

Veel zekerheid en trainingen op maat.

Bij LMS kun je ervan uitgaan, dat als er iets met je wordt afgesproken, hier ook altijd aan gehouden wordt. Dus met andere woorden, veel zekerheid. Daarnaast zijn er ruimschoots mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen die echt op maat gemaakt worden. 

Iedereen die er werkt kent de organisatie en is eigenlijk op dezelfde manier begonnen. Dus, ja, we weten allemaal waar we het over hebben en staan stuk voor stuk open voor verbetering.

Wat ik ook echt als iets heel moois ervaar is de diversiteit van mensen met wie je te maken hebt. Geen dag is hetzelfde.

Zelf heb ik heel veel te danken aan LMS, ik heb mezelf hier pas echt leren kennen en ben bewust geworden van de manier waarop ik communiceer met mijn omgeving. Het mooie van dit alles is de feedback die je krijgt. Eigenlijk een gratis advies om jezelf te ontwikkelen. Dat heb ik allemaal ter harte genomen en dat heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Dankbaar voor alle kansen die ik heb gehad en de vele kansen die ik nog ga krijgen.

Met andere woorden, heb je de kans om hier te komen werken, pak het met twee handen aan en werk aan een mooie toekomst. 

Jeroen

Assistent Sales Manager
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl