LMS'ers aan het woord

Alaattin Celik
Field Manager

Vanaf de eerste dag dat ik in dienst ben gekomen bij LMS, voelt het als een warm bad. LMS is een organisatie in groei, waar ik vanaf het begin graag een actieve bijdrage aan wilde leveren. De kansen die mij geboden zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben de doorslag gegeven om voor LMSales te kiezen, één van de beste keuzes in mijn leven. 

MEER LEZEN

Paul Hilberink
Sales Manager

5 jaar geleden viel mijn oog op de vacature waarin gezocht werd naar een ‘Sales Representative’. De grootste trigger voor mij in de vacature was de term ‘direct sales’. Bestaat dat? Kan dat? Het antwoord weet ik ondertussen: ja!

MEER LEZEN

Emile Aerssens
Project Manager

Het mooie van werken bij LMS? De ruimte en hulp die je krijgt om jezelf te ontwikkelen en persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken! Door mezelf te ontwikkelen word ik steeds waardevoller voor de organisatie. Uiteindelijk ben ook ik onderdeel van een echt TEAM. Ons gezamenlijk doel is altijd een maximaal resultaat behalen. In kwaliteit en kwantiteit. 

MEER LEZEN

Jeroen Schot
Assistent Sales Manager

Bij LMS kun je ervan uitgaan, dat als er iets met je wordt afgesproken, hier ook altijd aan gehouden wordt. Dus met andere woorden, veel zekerheid. Daarnaast zijn er ruimschoots mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen die echt op maat gemaakt worden.

MEER LEZEN

Niels Heeremans
Commercieel Directeur

Toen ik in 2005 bij LMS kwam werken waren we nog een klein bedrijf met één verkooplocatie. Een klein bedrijf maar wel een bedrijf met grote doelstellingen. Door de jaren heen hebben we enorm veel meegemaakt. Met vallen en opstaan zijn we groot geworden zal ik maar zeggen. 

MEER LEZEN

Leonie Heeremans
Head Sales Administrations

Als eindverantwoordelijke van de afdeling Contractadministratie heb ik veelvuldig contact met nagenoeg iedereen binnen ons bedrijf. Dat maakt het werk dynamisch en afwisselend. Een ander heel leuke taak binnen mijn werkzaamheden is het organiseren van het jaarlijkse Kerstfeest op een luxe ‘partyboat’! 

MEER LEZEN

Marcel Pasteuning
Sales Manager

Met veel plezier werk ik momenteel al 7 jaar bij LMS. Al snel had ik door hoe LMS werkt en waar het bedrijf voor staat. Zelfredzaamheid en ontwikkeling (CANEI ). Dit boeit mij nog steeds elke dag. En ik kan je zeggen dat het me een mooier persoon heeft gemaakt tot op heden.

MEER LEZEN

Marcel van der Acker
Assistent Sales Manager i.o.

Het belangrijkste in mijn werk is om het naar mijn zin te hebben. Ik sta elke dag met plezier op en ga enthousiast aan de slag. Natuurlijk draait het bij LMS om de sales, zoals bij elk commercieel bedrijf. Maar ook de manier waarop deze sales worden behaald en de mensen die dit realiseren staan bij LMS centraal.

MEER LEZEN

Michel Hogenboom
Sales Manager i.o.

Ik ben 2 jaar in dienst bij LMS. Ik vergeet nooit meer mijn observatiedag, wat hebben wij toen gelachen zeg. De week daarop kon ik starten. Mijn trainingsweek werd verzorgd door Marcel Floris, hij is inmiddels 6 jaren in dienst en ik heb veel geleerd van hem. Ik zal het warme bad waarin ik terecht kwam nooit meer vergeten.

MEER LEZEN

Leonie Jansen
Projectmanager Goede Doelen

Ik ben sinds 2014 werkzaam voor de stichting van LMS; Stichting LMStandard Supports. LMS vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en om iedereen een kans te bieden op een betere toekomst.

MEER LEZEN

Karin Keppels
Projectmanager Marketing & Communicatie

Ik heb altijd gezegd dat ik in mijn eerste jaren op de arbeidsmarkt niet langer dan 5 jaar bij een bedrijf zou blijven. Met als doel te blijven groeien door nieuwe ervaringen op te doen en te blijven leren. Ondertussen zit ik hier al 7,5 jaar, sinds 2010, en leer ik nog steeds!

MEER LEZEN

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl