"LMSales is not a job, it is a lifestyle. We make things happen!"

Respect voor zichzelf en hun medemens

In alle kantoren van LMSales tref je echte sales professionals aan. Van de kantoormanagers tot aan de verkoopmedewerkers en van de kantoorassistentes tot aan het MT. Ik kom ze vandaag de dag overal binnen onze organisatie tegen, mensen die stralen, mensen die ergens gedreven mee bezig zijn. LMSales professionals die aan het bouwen zijn, scheppers, creators, leiders. Leiders over en van hun eigen levenspad.

Wat zijn echte LMSales professionals dan nog meer?

Dat zijn mensen die altijd meer geven dan dat je van hen mag verwachten. Zij staan als eerste op wanneer je om hulp vraagt. Zij zijn bezig met zelfontwikkeling en begrijpen dat investeren in hun omgeving (medemens) hen alleen maar ten goede komt. Ze begrijpen het principe van CANEI (Constant And Never Ending Improvement) en nemen actief verantwoording over hun leven en hun toekomst. Zij hebben respect voor zichzelf en hun medemens, ongeacht … Gewoon, ongeacht!

LMSales professionals zijn betrouwbaar, integer en bewust van hun sterkten en zwakten. Zij zoeken bewust naar de sterkten in anderen om zodoende samen tot betere prestaties te komen. De zwakten van anderen vullen zij in, ondersteunen zij, zodat die anderen in hun kracht kunnen excelleren. LMSales professionals begrijpen TEAM. Together Everyone Achieves More! LMSales is not a job, it is a lifestyle. We make things happen!

Steven Abdoelhafiezkhan

CEO
Leaders in Managing Sales

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl