Geschiedenis

2004 Oprichting van Leaders in Managing Sales

Logical management solutions b.v. opgericht door directeur-eigenaar Steven Abdoelhafiezkhan. Het eerste verkoop kantoor wordt in zoetermeer geopend.

2005 groei van LMSales

LMSales heeft in meerdere markten succesvol voet aan de grond gezet en opent locaties in onder andere Utrecht, Enschede, Tilburg, Rotterdam en Rijswijk.

2006

Er wordt nog een kantoor geopend; in Gouda. Daarnaast start Henk Getrouw met het project 'Goede Doelen', ondertussen anno 2017 uitgegroeid tot Stichting LMStandard Supports.

2007 verlegt focus

Lmsales besluit haar focus te verleggen door zich te specialiseren in het leveren van direct sales voor haar opdrachtgevers in de zakelijke markt.

2008 lmsales eigen telecom label

De telecommarkt biedt lmsales veel zakelijk perspectief en daarom besluit lms haar eigen label te starten; u-connect telecom.

2009 expert op b2b

Bedrijven zien steeds meer de toegevoegde waarde van direct sales. 80% van de verkoop wordt in het business-to-business segment gegenereerd. Lmsales mag zich met recht expert noemen.

2010 kantoor in assen

Het aantal opdrachtgevers wordt uitgebreid. Kantoor assen wordt geopend. Lms is voor haar opdrachtgevers de grootste leverancier van nieuwe klanten in de zakelijke markt.

2011 target wordt opgevoerd

De opdrachtgevers van lms voeren het target op. Steeds vaker melden nieuwe opdrachtgevers zich aan. Lms opent verkoopkantoren in weert en bergen op zoom. De eerste pilots in het buitenland worden met succes uitgevoerd.

2012 zon-energie.nu is een feit

De snelle groei van zonnestroom biedt kansen binnen zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Lms start zon-energie.nu b.v. en laat het eerste jaar al zien een uitstekende speler in de markt te zijn.

2013 internationaal

Het eerste internationale verkoopkantoor wordt geopend. Vanuit wettringen worden zakelijke klanten benaderd in de regio noordrijn-westfalen.

2014 target wederom behaald

De targets van onze opdrachtgevers zijn wederom behaald. Lms is trots op de jarenlange succesvolle samenwerking met haar opdrachtgevers.

2015 iam super juice is ontwikkeld

Iam super juice is anno 2017 in 26 landen verkrijgbaar. Wij zijn in nederland al te vinden bij bekende supermarktketens en 2500 onafhankelijke retailers en restaurants.

2016 het jaar waarin het recordaantal sales is behaald

Met 54.000 sales is dit jaar het beste salesresultaat tot nog toe behaald. Trots hebben we het jaar afgesloten. De start van het project vlaggenplan ziet er daarnaast ook veelbelovend uit.

2017 kzm advies opent haar deuren in hoogeveen en rosmalen

Nadat kzm advies inkoopbemiddeling in maart haar deuren in hoogeveen heeft geopend en de maanden erop het team succesvol heeft uitgebreid, kunnen we melden dat ook in rosmalen een kzm-kantoor gevestigd zal worden. Halverwege juni starten de werkzaamheden vanuit rosmalen.

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl