Over ons

"LMSales is een expert in direct sales met meer dan 25 jaar ervaring."

LMSales heeft als doel om dé toonaangevende direct sales organisatie te zijn in West-Europa, waarbij LMSales zich richt op zowel de B2B-markt als de B2C-markt.
LMSales wil voor haar opdrachtgevers een full service partner zijn. Een expertisecentrum in het genereren van new business. LMSales biedt haar opdrachtgevers maatwerkadvies in het traject van volledige of gedeeltelijke uitbesteding van het complete sales- en marketingproces.

"LMSales is not a job, it is a lifestyle. We make things happen!"

Onze Missie

Voor iedere medewerker streven wij naar zelfredzaamheid. Het is ons doel dat iedere medewerker bewust bekwaam actief is in het leveren van een waardevolle bijdrage aan het eindresultaat. Om dit te realiseren steekt LMSales veel tijd in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers.
LMSales is door het toepassen van haar jarenlang opgebouwde kennis en ervaring in staat het volledige proces uit handen te nemen voor haar opdrachtgevers, van analyse en concepting tot samenstelling van presentatiematerialen en van opleiding tot uitvoering en rapportage van de verkoopactiviteiten.

LMSales is een expert in direct sales met meer dan 25 jaar ervaring. Deze toegevoegde waarde vertaalt zich naar ‘value for money’. De kwaliteit en het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van onze dienstverlening zijn de hoogste doelen voor LMSales en hierbij zijn wij de benchmark in business-to-business sales; het ontwikkelen van de meest effectieve en efficiënte markt- en klantbenadering.

LMSales is een stabiele werkgever met een open cultuur, een communicatieve inslag, ruimte voor persoonlijke groei en veel aandacht voor een prettige werksfeer. Voor iedere medewerker zijn er de ruimte, gereedschappen en trainingen aanwezig om zich in eigen tempo te kunnen ontwikkelen, zowel binnen de organisatie als op professioneel en persoonlijk vlak.