Diensten

Training

Wij verzorgen in-house trainingen die naadloos aansluiten op de visie van uw organisatie en de ontwikkelwensen van uw medewerkers.

Voor meer informatie

LMSkills
Koningstraat 99 | 6651KK Druten | T. 06- 39 44 16 76
info@lmskills.nl | www.lmskills.nl

Maak een afspraak

Op basis van kennis, ervaring, wetenschappelijke ontwikkelingen en externe specialisten hebben wij eigen methoden en werkwijzen ontwikkeld. Het doel van deze aanpak is om onze mensen succesvol en met plezier te laten werken. De belangrijkste kenmerken die nieuwe medewerkers moeten hebben zijn sociale vaardigheden, enthousiasme, ambitie en een flexibele instelling.

Onze trainingen leren nieuwe mensen in theorie en in de praktijk alles over verkoop en management. Daarnaast werken wij ook aan de persoonlijke ontwikkeling door middel van persoonlijke coaching, goed management en trainingen die mensen helpen hun persoonlijk doel te vinden en te realiseren.

Een echte LMSales professional werkt aan zijn eigen ontwikkeling en zijn eigen doelstellingen en vervult daarnaast een belangrijke rol in de ontwikkeling van zijn team en zijn teamleden. Wij geloven in TEAM wat staat voor; Together Everyone Achieves More (samen bereik je meer).

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze website, bel of maak gebruik van ons contactformulier.
Wij helpen u graag verder.

Copyright © 2015 LMSales | Disclaimer | Privacy statement

Platinastraat 39
2718 SZ Zoetermeer
Netherlands
T. +31 (0)88 0 54 54 54

info@lmsales.nl
www.lmsales.nl